Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLYG

En liten blyg pense`
tittar på mej
med sitt vackra ansikte

Bönar
Snart är det november
låt mej inte frysa
Ta in mej

Sätter den i en kruka 
ser på den
den talar om
att vi haft en sommar

Hos mej i sin kruka
ska den förlänga hösten
ännu några dagar

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-27 14:36



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2019-01-18

  Lars Hedlin
Härlig text!
2018-11-05

  ULJO
Blommor är glädjespridare
2018-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint...gott när man kan ta in blommor över vintern...
2018-10-28

  Feliaxel VIP
Skönt att det finns blommor som kan förgylla den mörka tiden som vi har framför oss
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP