Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingeravtryck


Den dagen då jag drar av mig städrocken
och inte längre bryr mig
Den dagen då jag är ren
från dina solkiga fingeravtryck
och kan luta mig tillbaka i soffan
utan att härleda varje tv-scen till dig.

Den dagen har du ännu inte förstått
som möjlig.

Lucky you




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-27 16:29



Bookmark and Share


    Lars J
Lyckat skriven dikt och väl fångad känsla där det är lätt att känna igen sig,
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP