Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1998

Dagen efter den stora branden satt jag i en soffa på ett boende för ensamkommande - det var inte läge att läsa läxor den dagen. Det är tjugo år sedan och jag önskar att Muna och de andra har ett bra liv nu. De kände ju så många som gick på festen och aldrig kom därifrån. Det är något jag aldrig kommer att glömma - sorgen och skräcken. Som om de inte hade haft nog av det.




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-27 17:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vi hade precis flyttat ner, barnen var i den discoåldern, bara tur att de inte var där.
Mycket tragisk händelse.
Fin text.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP