Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om min underbara hund som fyllt 14 år


Leia

Min lilla vovve nosar
och följer nosens spår
hon runt i gräset snosar
och skannar varje vrå

Ett grästrå upp
ett grästrå ner
jag undrar vad hon känner
det känns hon söker under lupp
vad är det nu som bränner?

Hon är rätt gammal nu min vän
så åldern börjar visas
vissa saker har man nu på känn
fast man helst det vill motbevisa

Jag önskar tiden kunde stå still
och att hon alltid fanns
så nära mig rosamt sitta intill
som i tidigare års unga glans

Kommer alltid finnas där ....

 

 (Copyright © Christin Lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-10-27 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP