Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintern är här


Så kom du till sist


kom
du till sist,
vi har väntat på
dig, nåja, inte längtat
direkt kanske men väntat
att du skulle komma som du
alltid gör nån gång vid den här
tiden på året som du alltid brukar
släpper ner lite snö för att påminna oss
om att nu är det dags att byta till vinterdäck
för att inte bilen ska hamna i diket och att vi ska ta på oss vantarna för att inte frysa men det glömmer vi efter varje vinter så vi var inte förberedda på att du skulle komma hit
i år heller men vi gillar läget och
checkar in sommardäcken
på däckhotellet som vi
alltid brukar göra
vid den här
tiden på
året

















Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-28 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP