Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkaste makten!

Det finns ingenting
som talar så starkt
och även så tydligt
vad det känner
och vad det vill...

Bara man ser det
rör sig, för sig,
vet man, vad det vill
och hur allt ligger till...

Man vet direkt om det
är argt eller på ett glatt
eller på ett rasande humör
det avslöjas med en gång även
om det bara på en lillfinger rör...

På stegens dunk eller tripp
man vet exakt vad det vill ha sagt
för kroppsspråket är
en sorts talade kompakt akt
som till och med slår
tystnadens hela makt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-27 19:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
välskrivet om kroppsspråkets makt
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt