Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkatt


ensamma på dansgolvet en sommarnatt i juni

hans ögon glöder
hennes hjärta slår

en sommar lång nog att aldrig ta slut
tar slut
när han vänder sig om och går

ensam på dansgolvet en höstnatt i oktober
hennes hjärta blöder
det har slutat slå

men ingen kan döma
och ingen kan beskylla

för vad fäster väl en sommarkatt sig vid,
om hon får.




Bunden vers av <3
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-27 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgset vackert, vemodet









2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3