Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Stapplar processen till mötes

Fäller nödvändiga tårar på kjolen du dansade med

Vacklar när din kvarglömda rakhyvel snittar mig i hjärtat

Smeker mattfransarna vi snubblade på

Begraver dina blickar, händer, på komposten

Låser dörren omsorgsfullt




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-27 22:21



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Fint ordat kring saknad och minnen.
2018-12-17

  Lars Hedlin
Stark och bra text full av känsla!
2018-11-05

  Jan Widströmer VIP
All den självkänsla åt oss som vi söker hos någon annan, när den bara kan finnas hos oss själva. Ett alltför vanligt felperspektiv. Inte utom oss, bara inom oss. Vackert uttryckt om det nu handlar om det.
2018-11-03

  ULJO
Melankoliska steg. Fint
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP