Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderbetuttad!

Vrid på alla fjädrar som du kommer åt!
Alla fjädrar, som fjädern i hatten till exempel!
Alla fjädrar som du hittar av en fågel, eller flera, tvålar in och fönar med hårborste!
Visserligen vet du då, att du förstör texturen!
Men den blir i allafall ren!

Vrid på alla fjädrar.
Mekaniska.
Innan ett föremål uppstår.
Eller efter slakt(Att du slaktat föremålet totalt, för att förstå dig mer på det, hur själva konstruktionen Föreslog)

Fjäderbetuttad-Nåväl, fjädrar kan man se, om man vill se dem.
Fjäderbetuttad-En människa med fjäderskrud.
Bröst, täckta med fjädrar!
-Oh du människa, om du var täckt med fjädrar, skulle du kalla dig fågel eller människa?
Och vad skulle du vara? Fågel eller Människa?
En människa konstlad i Fjädrar helt enkelt.
-Oh vilken bra titel! Människa konstlad i fjädrar!




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger
Publicerad 2018-10-27 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pilgrimsfalk om jag fick välja. Men gissar mer på att du synar något här ledtrådar..
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim