Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre i en följd...

Fick doktorn till det som han sa...
PÅ FÖTTER skulle du va´om nå´n da´?
Ja det gick vägen!
Till fots nu belägen!!!
Sålt bilen! Mycket betalt ville han ha...

Jag vill byta kortlek köpt hos er
trasiga kort, varför så´n ni oss ger...
Inget fel på den
ej nå´t så´nt syns min vän...
Spelarna skrek, knekt! Om en ny och hel jag ber...

Mor sluta, du är ej nå´n rolig tjej...
Men kära nå´n, nå´t kul har jag haft för mig...
Nä, men när då du...
Ta och berätta nu...
Det roligaste var ju när jag födde dig!








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-28 00:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att leka med ord på detta sätt...fint...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt