Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.


Så ofta har golvets kalla hårdhet bemött mina drömmar. Pust.
Prinsar från orienten har ridit förbi, men likt sand i öknen
byter jag skepnad och låter dem passera. Omöjligt.

Och min kropp värker utav sorg. Igen.
För mitt hjärta vill tillhöra en prins.

I hans starka armar där tryggheten finns. Blir jag svag.
Hans varma doft, ger mig välbehag.

Min ros, min prins.
Mitt hjärta känner att du finns.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 124 gånger
Publicerad 2018-10-28 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP