Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden viskar ömt mitt namn

G C G Em
När döden viskar ömt mitt namn
Am C D
då springer jag emot din famn
G C G Em CDG
och säger att jag är din vän för alltid

A
När lögnerna som byggt ett fort
får fraktas bort med vägtransport
så finns en enkel väg för mig att vandra

Refr
C D G
Och ångrar du ditt företag
C D G Em
och söker tröst med välbehag
Am Bm Em Em7
och vågar inte röra dig
Am C D
så vet att jag är nära dig

A
När risken att bli ensam kvar
att den du tar också bedrar
och vem ska barnet kalla för far
det finns ju ingen män’ska kvar

A
Och när du rör dig hemmavant
i trakter där du levt som barn
så finns det ingen där som kommer ihåg dig

Refr
Men om du kommer hem till mig
så skall jag vara snäll mot dig
och säga att du är min vän
tills natten gör dig hel igen

A
När döden viskar ömt mitt namn
då springer jag emot din famn
och säger att jag är din vän för alltid

A
När lögnerna som byggt ett fort
får fraktas bort med vägtransport
så finns en enkel väg för mig att vandra

Refr
Och ångrar du ditt företag
och söker tröst med välbehag
och vågar inte röra dig
så vet att jag är nära dig








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-28 01:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
jag får en förnimmelse av ideologier som krackelerar
- ett spänningsfält mellan vad jag vill och tror på allmänt och vad jag känner och gör, när döden viskar mitt namn?


2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP