Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen föreslog denna lösning för att förebygga utbrändhet


Drömhaiku I: Tvillinglösning

 

Vi går till jobbet 

varannan vardag sade

Teddi till Freddi




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-28 04:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fiffigt :-) Då får du bara fixa din tvilling... eller spela dem själv. Vilket kanske kräver mer energi än jobbet gör?!
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X