Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


såklart klokuggla <3



saknar inte stängeln sina blad
saknar inte dagen natten
saknar inte jag
din stämma varje dag
Mitt hjärta vill inte slå
utan din närhet
mina andetag vill inte
utan dina


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-10-28 10:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du är fantastisk finns inte din like kram
2022-12-12

  morgonstjärna VIP
konstgjord andning finns i våra minnen foton och brev så vi överlever kram<3
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP