Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagar...


Tårta

Sovit mig igenom gårdagens födelsedag,
timjan fanns i skåpet, men ingen tupp i
frysen och värst av allt, vare sig bakelse
tårta eller besök. Ej heller brännvin att
bedöva sig med. Ångest var kommer den
ifrån liksom bananerna?

Tulpanerna slocknade i sin vas, tappade
färg och förstånd.
Vet inte längre vilken knapp som berörs.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-28 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje