Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron

Oron
hämtar syre
ur elden
och
lågornas sken
som
färgar
rummet
i milda
nyanser
Snart
känns
kroppen
mer följsam
mindre stel
och själen
omformad
Oron finner
ro




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-28 13:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla när man kommer till ro...fint skrivet...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP