Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är som fåglar

Människorna har en släktskap med fåglar

Från mitt köksfönster ser jag små fåglar

som i små attacker flyger till en balkong i huset mittemot

Där har en godhjärtad dam lagt ut något godis

som drar till sig småfåglarna

På samma sätt är det hos oss människor

som också flockas så fort det uppstår något utbud

som är förmånligt eller gratis

Det kan exempelvis gälla aktier, attraktiv konst eller antikt

på auktioner

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-28 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP