Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga råga sen tåga!

Att byta några ord
med en Främling går ej an
säger en del, va, säger jag,
det är väl inte fel!

För man kan ju efteråt
ha förändrats en hel del...
Fått nya tankar, bättre idéer
släppt gamla klichéer...

Man har fått nya ögon
ser världen i ett helt annat ljus
den grå hinnan
som dolde detta innan
den försvann
och man fann
här finns ju en värld till
oj, oj, så grann!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-28 17:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket riktigt, en främling kan ge en något viktigt! En syn på sig eller denne som frende...
2018-10-29

  lodjuret/seglare VIP
En text som lyfter till sky, ord som tänks i stad som by, av den som i lugn o ro fiskar, den som fundersam står o diskar, nattar sitt barn med värme och gny...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt