Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Levandets väntrum

Låt oss vila en stund
i detta mellanrum
av vart vi var och vart vi ska
i levandets väntrum
Låta det vara
som det är
stanna till i tiden
som är här.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-28 17:20



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbart om att vara här och nu.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP