Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-11-14 kl 00:43


Aforism - vargskräck




Är man rädd för vargen
har man inget i skogen att göra.


Ryskt ordspråk


*


Kommentar vargskräck
Angel of love "jag tycker vargar är fascinerande"
2016-11-14





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP