Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Våga råga sen tåga! Av Ewa-Britt Nilson. Lycka finns sällan som en sorts 'absolut och fast' tillstånd. Utan den känslan kommer och går, ungefär som väder, vind, förälskelse'r.


Kritik på en text (1871) på rim





En text som lyfter till sky
ord som tänks i stad som by
av den som i lugn o ro fiskar
den som fundersam står o diskar
nattar sitt barn med värme och gny...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 13:30



Bookmark and Share


  ULJO
Rim i alla lägen. Går alltid hem
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP