Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wanderlust

Blickstilla, en sekund, här
Vill inte mer än vara kvar

Blickstilla, en sekund till
Hålla stunden i ett andetag

Blickstilla för bara en sekund sen
Någonstans långt bak tror jag
att du fortfarande är där vi var




Fri vers av aloc VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-28 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP