Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herrens ljus

Ibland undrar jag om herren har identitetskris
Eftersom han talar genom litteratur, andra, direkt eller ett sjuttonde sätt

Eller om han är relationsanarkist
Eftersom han älskar alla lika

Men jag skiftar fokus till hans ljus
Det som dansar in genom rutan
Och läker mig

I helgen lät Herren det kristna barnet kasta pil med hans ljus
Darttavlan var hjärtchakrat
Varenda en fastna

Det kristna barnet
Sydde i mig som mössen syr i askungens klänning
Jag kommer aldrig kunna förklara hur det gick till
Hur än jag önskar
Men det läkte mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kuppiskaka
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-28 21:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läs Johannesevangeliet.
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kuppiskaka
Kuppiskaka