Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på distans

som djuret söker sig fram
varsamt
vaksamt
följer stråk i skogen

ser människor på avstånd




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-28 23:38



Bookmark and Share


  Börje Larsson
bäst att hålla sig undan....
2018-10-30

  Karina"Kia"
Exakt så en dejt på distans.....
2018-10-29

  DavidM VIP
Texten genererar känslan av ett utifrånperspektiv, på håll observerande. Och samtidigt en sorts dragningskraft. Effektivt alster på få rader.
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP