Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinottan!

Är SVINOTTAN, att gå upp extremt tidigt, eller är det att ha en hemsk smak i munnen på morgonen, för att man ätit under natten?




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-29 06:32



Bookmark and Share


  danne //
Det får inte bli en ovana , då det blir mindre bra då.

Men med lite humor går det säkert bra.

Tack mim
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim