Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är lika med , ett Djurspår!

=
Ett tecken som kan definieras som ett djurspår, om man vill!
Gjort av fingrar i torkad lera!
Vildlera!
Inte konstgjord!

Fler uttrycksmedel, som formade djurspår, med konstaterandet att det inte är djurspår, men att man kan tänka sig det, i Konstens namn!




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-29 08:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Konst eller tankar.. vad skiljer dom åt egentligen?
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim