Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagen

 

Dagen!
Gömmer sin hemlighet
Till dagen på

Gårdagen!
La sig still och log
Satte fart på dagens rörlighet

Dagen!
Blir till natt
Och mörkt

Natten!
Blir till dag
Och ljus

Dagen!
Lever vi nu enbart nu
Imorgon är inte garanterat för någon




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2018-10-29 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP