Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen finns inte

Morgondagen finns inte
den kommet först i morgon
en timme en minut framåt i tiden
finns inte förrän den inträffar.

Vi lever bara en minut
en sekund i taget
våra drömmar lever i oändlighet
en sekund en minut ett år
resten av ditt liv finns där
i din fantasi i dina drömmar

Framtiden blir kanske inte som du tänkt
eller som du drömt
kanske blev den helt underbar
ett helvete
ingen vet förrän den inträffat

Det enda vi vet
med säkerhet
att en dag finns vi inte mer
våra drömmar tog slut
dom fanns en gång
minnena finns kvar
minuter
dagar år
tills dom tar slut.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-29 10:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, så är det
fortsätter drömma på
seglar vidare på dess hav
2018-11-05

  Blomma-Stjärna VIP
Gillar att bli påmind om livet nu, i en fin vers - sparar!
2018-10-29

  DavidM VIP
Kraftfulla rader med stänk av vemod, men också någon sorts energi. Fint framfört.
2018-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och tiden.
2018-10-29

  Öknens Ros VIP
Sluta aldrig drömma, den del av livet som gör att vi fortsätter trots motgångar.
2018-10-29

  Fulbergarn
Alltid på väg till slut!
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP