Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unceasingly...

 

we've fallen in love

with so many people in this world

but could not be together

sometimes our smiles still meet in the universe

and the invisible shoulders lean against each other

softly in the immense distance




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-29 13:06



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Skönt vackert. Särskilt avslutningen.
Gillar.
2018-11-08

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Oändligt vackert...någonstans i vårt universum möts vi på något sätt...
2018-11-03

  Nils-Robert
Vacker poesi .
2018-10-30

  Karina"Kia"
Vackert och sammanflätar du det snyggt!
2018-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och känsligt diktat!
2018-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver, tack för det!
2018-10-29

  Quasimodo
Oändliga avstånd och samtidigt känslan i det närmaste känns i dessa ord!
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One