Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Y


Oktobermörker

 

Mörkret ute,

sänker sig allt snabbare.

Men i mitt sinne,

lyser du upp, med kraft,

allt det vi önskar

som kärleken ger.

 

Är dig nära,

trots avsaknad,

av dina händer,

Ditt ansikte

och Din kropp.

 

För du har fyllt

mitt sinne med ljus,

som inte släcks

när solen går ner

i oktobernattens mörker.

 

För du finns där

och jag ser dig

och längtar till

att få möte dig

när tåget kommer in.

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-29 12:57



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Den bästa av längtan
som får oss att må bra
Vackert skrivet
om kärleken
2018-10-31

  Eva Langrath VIP
Vackra kärleksord
2018-10-30

  Baystream
En vacker längtan till kärlek.
2018-10-30

  Karina"Kia"
Kärleksfullt och varmt!
2018-10-29

  ULJO
Briljant
2018-10-29

  DavidM VIP
Längtansfulla strofer, behagligt författade.
2018-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-10-29

  Solstrale VIP
Ja det är det bästa när man möter sin älskad vid tåget eller bussen, stor varm glädje sprider sig och allt blir lysande! :):)
2018-10-29

  Rise Little One
Längtande olika nyanser!
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert