Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter frisk luft

ibland går jag ut och gråter
som andra går ut för en cigg

tårarna är nog inte de av sorg
eller av glädje
de är nog ingetdera
förmodligen någonting där emellan
eller kanske både och samtidigt

ibland går jag ut och gråter
som andra går ut för frisk luft




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-29 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin