Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är

himlakroppars färd
i långa mjuka banor
svävande
långsamt roterande
genom ljudlöst mörker

ljuset
vid stenen
lågan som fladdrar i vinden
ett ögonblick
vår korta stund

tillsammans i min tankerymd




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-04 13:09



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Så fantastiskt.
2018-11-06

  surface to air
Vackra bilder!
2018-11-06

  Karina"Kia"
Vackert genom rymden vi svävar i nuet och i stunden!
2018-11-04

  DavidM VIP
På få verser binder du med fint rundad form samman delar, platser och personer, till en enhet.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP