Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omhändertagandet

Vi sitter tysta
med våra
apparater

som överröstar
våra tysta röster
med sina
tysta
perfektioner

fångar vårt
halvhjärtade
intresse

frälsta
från
helhjärtenheten

vaggar
oss in i
det digitala
omhändertagandet

vi blir kränkta
ända ner i
PressVecken

när systemen
strejkar och sviker

stressade av
våra övertaggade
projektioner




Fri vers av Petter Wingren
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-29 22:19



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
våra övertaggade projektioner - just så!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren