Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


hur når en snöflinga sin givna plats

 

Du lägger dig under bilan. Ber mig svälja svärdet och dra min lans för dig. Jag lindar den skira slöjan runt huvudet och sänker blicken. Såklart står vi där. Älskande. Jag värjer mig och drar undan mattan för dina fiender.

En dag ska du dö vid mina fötter. Men inte idag.

Jag hör honom spela banjo och jag tänker på den filmen du vet som är så obehaglig. Livet är obehagligt. Och ljuvligt. Som när du förstår min kropp.

Varje vaken stund lever jag i dig. Nu ska jag sova.

Jag ställer till oreda i mitt huvud. Och du trasslar. Jag vet inte om det är isär eller till. Men dina händer över mitt hår. Stryk. Stryk.

Jag plutar mina läppar till ingen nytta.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-29 23:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så skirt och livskänsligt
2018-11-08

    ej medlem längre
Ibland känns det som att dina ord skulle gå sönder om man tog i dom. Så skört är det. Och kvinnligt mjukt.
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP