Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fred och stora gräsmattor

Min farfar var i Nordkorea 61
Han slogs för fred i någons krig
Där allting var fel försökte han stå rätt
Redan som grabb valde han intrig

Men för mig finns inga krig att slåss
Som grabb i villakvarter långt från allt
Så jag förlorade min kamp förstås
Och kriget med mig själv, framförallt.




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-10-30 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen