Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 29/10


Pojken och flickan VI

 

Barnen som lekte på grusvägen

strax intill skogen och u-svängen

hittade visst inte utvägen

 

Pojken och flickan från Strandvägen

bodde i huset vid landsvägen

lekte med kottar i blandsägen

 

Jag ville hjälpa med barnkärran 

lyfta den upp över svartkärret

men kanske bara förvärrade

 

Sen kom det tanter med kakorna

gissa minsann om det smakade 

vagnen fick lyftas tillbaka va

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-30 02:51



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Säreget vägval-kontemplerande sägen, med blandade rim-varianter... ja, vad säger att gräset vore godare på andra sidan?? = en konst att avväga och ingripa där det verkligen behövs...
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X