Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

Med hjälp av språket
kan vi älska
möta och bekräfta
svara an och lyssna
hålla om och vara nära

När kärleken möter kärleken
vill den värna och vyssja
skapa den värme och trygghet
som får livet att växa

Det behövs bara naken
kroppslig sinnlighet
för att älska en människa
fingertopparnas skörhet
och läpparnas sälta

Den älskade sover på rygg
utbredd och skyddslös i sängen
i trygg förvissning
om att vara på den plats
där omsorgen bor




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 04:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint om kärlekens "olika ansikten"
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP