Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

Titta inte på mig om du inte vill se mig
Men titta ändå jag behöver det
Visste inte vad jag själv såg
Eller önskade mig se
Jag litade inte alls
På mina ögon
Eller det
Bakom
Titta på mig
Jag vill se dig
Se på mig
Se
Mig
Jag behöver det




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-30 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP