Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikt och viktighet

 

 

Jag vet inte om det 

är du eller jag som 

är vågen

 

Vem som är tyngd 

eller lättnad 

Vem som balanserar

eller avgör 

 

Ingenting känns viktlöst

medan modet väger allt

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-30 07:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är människan alltings yttersta mått?
2018-11-01

    Bo Malte
väldigt, väldigt tänkvärda ord...fint
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP