Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aufforderung zum Tanz

Denna höstliga Lövens dans

kommer inte att leda någonstans

Man kommer att få ge väljarna chans

att få dansa med i ny vals




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP