Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla tack


ingen kan som du


stryka över mitt hår
varje gång jag sluter mina ögon
för att inte se vilddjuren
eller höra
lejonets vrål i ökenhettan
så frätande andedräkt, röster från förr
känner deras fotsteg
över mitt golv
tigerns klor sliter upp sår
stänger min dörr,

alla de som sårade oss väger tyngre
än de som helade oss

varför råder djungelns lag
bland djur- och människoflockar ?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2018-10-30 10:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det vi inte kan ändra lämnar vi ;)
2022-10-16

  morgonstjärna VIP
Frågat mig länge kram.
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP