Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaspärleregn

Droppar
trädda
Genom trädets
smala, svarta
grenar

Glaspärlor
som
utan
undantag
ska falla

Med olika takt
och tyngd

Dras de mot
jorden

Likt ett
Glaspärleregn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-30 10:33



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt fint förmedlad natursekvens.
2018-10-31

    ej medlem längre
En NO - lektion med poesin som hjälpreda, samt en inbjudan till svenskläraren. Kan vara inspirerad av den finska läroplanen för svensktalande barn. Den är bra. Som texten här.
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP