Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet

man måste ge människor
och världen en chans
men man måste också
lära sig att skydda sig

där har vi en evig
svår balansgång, en farlig dans
det viktigaste av allt
är att lära sig säga nej

att säga ifrån
att dra gränser
är nåt man konstant
måste våga göra

man lär sig
att allt man gör har konsekvenser
och börjar man spela andras spel
så kommer det att medföra

att man tappar bort
sig själv och den man är på riktigt
man blir en marionett
och nån psykopat håller i trådarna

men om man vågar
satsa på det som är viktigt
så styr man själv och väljer själv
vem man är och vad man ger åskådarna




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-30 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant.
2018-11-01

  Viksten
Mycket bra text
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP