Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekännelse


På samma våglängd

Jag har ett hälsosamt mått
av aktoritetshat
aldrig har jag svalt direkta order
med nämnvärd aptit
snarare har jag gjort motstånd
och provocerat
Gör man så
blir det svårt
att hitta en själsfrände




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-30 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP