Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckad utveckling?


Du, så tydlig i dina ambitioner,
jag, så uppfylld av mina passioner.
I takt med att jag blev ambitiös,
blev du mer kravlös.

Det vi uppskattat med varandra försvann,
men vi började istället att älska oss själva.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-30 17:33



Bookmark and Share


  Moviemaster VIP
Kents Mirage:
Jag lämnade mitt land
En natt under belägring
För en ljuvlig horisont, Le Mirage betyder hägring

Jag såg inte sammanhangen,
Du, du såg evigheten

Himlen röd, orange,
under svarta döda palmer
Så jag ökar i volym,
för allt finns i musiken

Det är den som integrerar fantasin med verkligheten

Tänker alltid på mig själv
Vad jag gör här
Vad gör jag här nu
Tänker alltid på mig själv
Ska jag dö här
Ska jag dö här nu
Tänker alltid på mig själv
Vad jag gör här
Vad gör jag här med dig
Tänker alltid på mig själv
Om jag dör här så dör jag här med dig
Tänker alltid på mig själv

Jag lämnade mitt land.
Efter förhör om vapenvägran
En tid i karantän,
långt från lust och fägring

Du ser alltid sammanhangen,
jag, jag ser,
jag ser en himmel utan moln
Jag ser en evig långsam sommar
Du ser en stad utan moral
Du ser en sjuk version av frihet

Du sa: Du är så naiv
Jag sa: Jag vet

Tänker alltid på mig själv
Vad jag gör här
Vad gör jag här nu
Tänker alltid på mig själv
Ska jag dö här
Ska jag dö här nu
Tänker alltid på mig själv
Vad jag gör här
Vad gör jag här med dig
Tänker alltid på mig själv
Om jag dör här så dör jag här med dig
Tänker alltid på mig själv

Ser inte sammanhangen
Du ser verkligheten,
jag ser inte samma sak som du
Jag ser solnedgången
Jag ser inte samma sak som du
Du ser undergången

Du sa: Du är så naiv
Jag sa: Jag vet

Tänker alltid på mig själv
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP