Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniv


Det går att leva med en kniv i ryggen
men drar du ut den så förblöder du.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-30 18:39



Bookmark and Share


    Askanden
Att trycka in den
ytterligare
är ingen höjdare heller



2018-11-06

    Lars J
Sant och koncist
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP