Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-09-30 kl 18:31


Oktober Haiku



Bakom molngardin
vilar soldjuret i sömn
för tillfället tämjd




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-30 21:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En söt liten haiku...
2018-11-03

  Paradisfågeln
Stundvis kan man skymta morrhåren sticka fram genom gardinen =)
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP