Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
light lidande


om jag inte kände denna smärta

om jag inte känner denna smärta,
finns jag?
som bro mellan oro och förtvivlan
spänd duk framför din mörka blick
darrande spänd duk
måla mig
fyll mig med annat än denna smärta
låt det bli ljus
stick in någon stjärna
låt något lysa mig ur denna tunga natt
min skatt

om jag inte känner denna smärta,
finns jag?
som flod under bro av oro och förtvivlan
finns det något annat än skriet
genom tomrummet som fyller min kropp
sugande hungriga arga vargar
i kamp om ett köttstycke insvept i tomhet
i all evighet
en avsvimmad medvetenhet

om jag inte känner denna smärta,
finns jag?




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-30 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och starkt
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP