Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så så så

Jag älskar
dina vänliga ögon
så mjuka när de vilar på mig
ditt leende så varsamt
så självklart så naturligt
Så speciell du är
i all din enkelhet
Så makalös
i all din alldaglighet
Så förförande
i din omedvetenhet
Du lindade in mig
och jag märkte ingenting
Nu styr du mig
med osynliga trådar
Jag dras dit du är
jag dansar i din skugga
Om du ger mig din hand
blir jag din




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-07 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina