Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnesflykt

 

En människa!
Ett stort svart hål i minnen

Minnesflykt

Till den man var
Till den man vill vara

Minnesflykt

Ur demens
Ur glömskan

Till den man nu är
Till den man nu vill vara

Minnesflykt

Mot den man skall vara
Till den man evig skall vara

Minnesflykt

Till att vara eller icke vara
Till sant eller falskt människa

Ur motståndet ut
In i motståndet djupt

Ur livet ut
Ur existensen ut

Minnesflykt

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2018-10-31 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP